0

Forskjellen på Rexton og Rexton-W

spurt 2017-09-05 18:41:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg vurderer å bytte ut min Fiat Freemont 2012-mod som jeg har mye problemer med til en Rexton eller Rexton W 2015-2016 modell. Hva er forskjellen på disse modellene? Har hørt om mange som har hatt tull med Rexton, men også flere som er veldig fornøyde og er på sin nr.2 og 3 i rekka. Min erfaring er at man kan få trøbbel med de fleste biler, synes min Fiat er på verksted annenhver måned... Jeg ønsker en bil som tåler mye, lang kjøring, trekking av henger og veier som er utfordrende. Har du evt en annen anbefaling av bilmerke jeg burde se på? Mvh Christine

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-10-16 03:47:52 +0200

Jeg er utrolig glad i min Rexton W. Jeg kjører nesten bare langkjøring og milene blir borte uten at jeg tenker på det. Det er en 2016 modell med den minste motoren, 2 liter og det holder i lange baner for meg. Supplerte med et luft-telt til å feste på bakenden av bilen denne sommeren. Da kan jeg ha en god IKEA madrass og sove godt inne i bilen og med vinduet i bakluken på gløtt så gir det luft samtidig som døren er lukket. Husk bare å slå av barnesikringen før du krabber inn, ellers kan det bli trøbbel. Jeg har aldri, bank i bordet, opplevd noen omkostninger eller vansker med bilen ut over vanlig service. Med 76000 km er bremser og dekk fortsatt ok og ikke slitt ned mot innbytte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger