0

problem med å få starte

spurt 2017-08-24 17:19:28 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,har en Volvo XC90 D5 2004 som jeg ikke får start på.Starteren går ca1 gang rundt,så vil den ikke mere,akkurat som at den ikke får nok strøm,men ladet batteri (prøvd med et helt nytt,startbooster,så strøm får den.Starteren har jeg byttet i en ny.Noen gode tips?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-30 12:31:26 +0100

Hei du! En bil som ikke starter, er det ikke mye glede i...

Har du forsøkt med flere nøkler - om du har det til bilen? Det kan være noe start-sperre greier som slår inn, eller noe koding som har falt ut. Jeg ville forsøkt det aller først...

Hvis starteren er ny, og du er helt sikker på at det er strøm nok, så sitter man i prinsippet igjen med to muligheter. Enten spenningsfall (motstand) strømkretsen som kan ligge i en kontakt, jording eller et rele. Eller det kan være en feil i selve tenningslåsen.

Det er liksom ikke så lett å følge ledningene og finne de forskjellige kontaktpunktene på en ny bil, men det kan jo være et forsøk verdt. Om du er litt handy, så kan du jo også prøve å komme til tenningslåsen. En eventuell feil har kan være både mekanisk, eller elektrisk.

Det skal være ganske enkelt å måle spenningen (altså strømmen) nede på selv innslaget. Du må bare ha hjelp av noen til å vri på nøkkelen mens du måler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger