0

Feil ved utlevering

spurt 2017-08-21 12:06:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg og min kjære kjøpte en helt ny Golf GTE for ett par måneder siden. Torsdag forrige uke var det klart for overlevering og gleden var stor, i cirka 1 minutt før de første varsellampene begynte å lyse. Bilens adaptive cruisecontrol sluttet å fungere, den dynamiske lysassistenten sluttet samt skiltgjenkjenningen sluttet å fungere.
Kjørte bilen tilbake til møller og de sa at det var en kjapp oppdatering som måtte til, men de hadde ikke tid til dette på slutten av dagen. Jeg sa at jeg ikke ønsket å kjøre en helt ny bil med lysende varsellamper og satt igjen bilen.

Jeg fikk endelig vite hva som feilte bilen i dag (mandag), det var et kamera som måtte byttes (hele frontruten) samt programvaren til bilen.

Jeg lurer da på om jeg kan kreve prisavslag eventuelt omlevering da min helt nye bil må stå en uke på verksted?

Mvh Skuffet møllerkunde

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-21 12:23:20 +0100

Heisann! Dette er drit-kjipt og jeg forstår godt at du er litt skuffet... Enhver selger med vettet i behold ville gjøre hva som helst for å få deg fornøyd. Det du har fått her er den verst tenkelige starten på bilholdet.

For å være brutalt ærlig: Du har ikke krav på å heve kjøpet. Selger har rett til å utbedre feilen(e) Jeg regner med at du har fått en fin lånebil i mellomtiden. Jeg synes også at du burde få gratis service og / eller ett godt tilbud på om det er noe tilleggsutstyr du trenger, slik som takboks, vinterhjul, andre felger, etc.

Eller at de gjør noe som gjør at du blir fornøyd igjen.

Jeg tror også at det er viktig at du klarer å "nullstille" deg i forhold til bilen. Shit happends - gi den en sjanse til.

Dette er veldig fine biler og de jeg kjenner som har Golf GTE er kjempefornøyde. Det tror jeg også du blir! Så jeg sier bare gratulerer med ny og fin bil - denne kommer dere til å kose dere masse med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger