0

"Risikokjøp" å kjøpe 2005-mod, 139000 km?

spurt 2017-08-20 14:40:42 +0200

Hei! Har lest biltesten på nettsiden din. Ser på en Chrysler 300 C 2,7 LX Touring på Finn.no. Favorittbilen min!! Har forstått at de har Mercedesmotor (?), så da trenger jeg kanskje ikke bekymre meg over km-stand. Men når jeg skriver mail til selger (firma) om alt utstyret som er listet opp i annonsen fungerer - hvilket ikke er lite, og mye elektronikk som du har nevnt i testen - får jeg ikke noe svar. Blir da litt skeptisk... Enkelte forteller meg at Chrysler overhodet ikke har mye positivt med seg vedrørende kvalitet, og lurer på om bileksperten har noen mening om denne? Det er 3 mnd garanti på den, og tenker det kan være lurt å bestille en NAF-test eller lignende hvis jeg kjøper den...?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-08-21 12:41:31 +0200

Hei Birgitte! En 12 år gammel Chrysler er litt risiko-kjøp. Det er ikke til å komme i fra. Men akkurat 300C tror jeg uansett er bedre enn gjennomsnitts Chysleren.

Dessuten er bilen tøff og se på, den er god å kjøre, den har mye Mercedes-teknikk under skallet både motor og hjuloppheng. Plassmessig så skuffer den derimot litt.

2,7-liters motoren er en V6 på 193 hk. fra Mercedes og den er egentlig ganske god. men ikke feilfri. Koksing ved dyser og turbohavari forekommer for å nevne noe.

Det har også vært en del feil med klimaanlegget når det er kaldt ute. Feil har det også vært på bryterne på rattet. Kuler og ledd i forstillingen bør sjekkes nøye - de er en svakhet. På biler med xenonlys har det vært feil på tennerne - for å nevne noe. Alt elektrisk bør også sjekkes nøye.

Så jeg anbefaler helt klart en NAF-test her. Men er bilen fin og i god teknisk stand og prisen er riktig så er dette helt klart en kul, tøff og annerledes bil som vekker oppmerksomhet! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-08-23 20:46:56 +0200

Takk! Tror jeg skal by på den, men definitivt ta en NAF-test snarest, dersom jeg kjøper den :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar