0

Havarert gearkasse.

spurt 2017-07-24 12:31:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva kan årsaken til totalhavari av automatkasse være. B180 cdi W245. km. 166000 Kan viskositeten på gearolje spille noen rolle ? Synes det er tidlig med havari. Mvh. Arne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-24 12:42:21 +0100

Hei Arne. Girkassa havari passe sjelden veldig bra. Men dette er dessverre ikke noen ukjent feil på B-Klasse og 166.000 er nå tross alt en anstendig kilometerstand, uansett bil / girkasse. Så det kan skje.

Jeg vil anta at det er lamellene inne i girkassa som er slitt. Har servicene blitt fulgt opp, så er ikke dette noen sin skyld. Det er mer "shit happens" kombinert med alder og km. stand og kanskje kjøremønster. By- og kø- og småkjøring generelt øker slitasjen på automatgirkasser.

Har en kompis som hadde det samme med konas B-klasse for ikke lenge siden. Det var en dyr affære å fikse. De valgte å selge den "på rot" slik den stod og fikk 25.000 for den tror jeg det var og kjøpte BMW i3 istedenfor.

Du bør nok sjekke litt rundt for å se hva det koster å fikse denne. Det finnes flere firmar som overhaler slike. De har garantert gjort dette tidligere, ettersom det er en svakhet, og kan nok gi gode råd, tips og pris på å få den på veien igjen.

Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger