0

Bil 250 - 300 000kr småbarnsfamilie, ikke diesel

spurt 2017-07-19 12:03:43 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Vi er en familie med 2 voksne og 2 små barn. Vår 2009 Ford Focus stv. er litt for liten for 2 barneseter. Er spesielt benplass foran vi sliter med når barnesetene er montert. Er dermed på jakt etter en litt større bil for ca. 250-300 000kr, med lavest mulig km-stand. Elektrisk eller plug-in hybrid er en fordel, vil helst ikke ha diesel. Har sett på Auris hybrid stv. og Outlander PHEV så langt. Har du noe ris/ros å si om disse? Har du noen andre anbefalinger eller forslag? Setter pris på tilbakemelding!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-19 12:59:50 +0100

Hei på dere! Enn så lenge er det litt begrenset utvalg her.

Det kommer nok fler i framtiden uten at det hjelper dere akkurat nå. Både Auris og Mitsubshi er noen av de få som finnes og var også de første som "ramlet ned i hodet mitt".

Begge disse er biler med unikt god driftsikkerhet og biler som trolig vil gi dere et trygt og forutsigbart bilhold. Litt usikker på hvor mye større en Auris stv. er enn Focusen du har i dag. Outlandren er nok en del større.

Ett tredje og litt dyrere alternativ er VW Passat GTE som også er en fin bil. Volvo V60, er ikke kjempestor, men er en trygg og fin bil som også leveres som hybrid.

Kia Optima Hybrid stv.er helt ny, men også dette er en veldig flott bil med suverene garantier - om du øker budsjettet ditt noe.

Hel-elektriske stasjonsvogner finnes ikke enda (Med unntak av Tesla Model X) men det kommer nok om ikke veldig lenge.

Enn så lenge - og innenfor ditt budsjett seiler Auris opp som en personlig favoritt hos meg.

Lykke til med bilvalget.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger