0

Saab - mye bil for pengene?

spurt 2017-07-05 11:50:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny!

Jeg vurderer å kjøpe meg ny bil, og har siklet veldig på Saab 9-3 Aero diesel fra 2008 og oppover. Jeg synes jeg får utrolig mye bil for pengene her, og de ser faktisk veldig bra ut også. Jeg lurer på hva som skjuler seg under bilens pene ytre? Er det solide biler, eller er det mye tull og feil med disse? Og hvordan er det å skaffe deler til disse bilene med tanke på Saabs "bortgang"?

  • Christian
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-07-05 12:17:48 +0200

Hei Christian. Saab er et kult og litt annerledes bilvalg. I og med at de er borte - så er dette jo allerede litt klassikere i mine øyne.

Bilene er stort sett veldig solide, men byggekvaliteten kan være litt ujevn. Så en litt grundig sjekk - gjerne NAF-test el. lign. er på sin plass, før kjøp. Likeledes er god servicehistorikk veldig viktig - samt er fersk EU-kontroll.

Det meste av deler går an å få tak i. Det går jo mange av disse i Sverige enda, men spesielle deler som listverk og interiørdeler kan nok være vanskelig.

Mitt råd er å lete opp en hel, pen bil i god teknisk stand - og heller betale litt mer for den , framfor å gå for et litt rufsete eksempler.

Lykke til med kul bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger