0

Støtdempere bak

spurt 2017-06-11 15:54:16 +0100

Hei. Har et par spørsmål. 1. Er det problematisk å bytte støtdempere bak? Noen spesielle forholdsregler man bør tenke på? 2. Fikk beskjed om at traversen var utslitt. Er det mye jobb å bytte den? Noe spesielt man må gjøre etter at den er byttet? (F.eks.forstillingsjustering) 3. Det er blitt satt inn en brukt turbo, og det kommer en del eksos/oljedamp inn i kupeen, spesielt høyre side. Noen som vet hva årsaken kan være? Er det enkelt å fikse? Mvh. Wenche

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-12 12:39:45 +0100

Hei Wenche. Støtdempere bak er enkelt å bytte om man er litte granne skru-kyndig, så det bør ikke være noe problem.

Vet at traversen på disse kan ruste og at den må byttes. Men er det foran eller bak vi snakker om? Det kan være en del jobb. På eldre biler sitter jo gjerne foringer etc. godt fast og ting kan ta tid å få fra hverandre. Ting som tar tid koster gjerne en del penger...

Er det foran så må du ha en hjulstillingskontroll. Det bør du egentlig ha om det er bak også. Når det gjelder røyk inn i bilen, så vil jeg tro at dette skuldes en lekkasje foran i motoren og at denne må fikses.

I sum kan dette bli en god del påkost om du gjør dette på et verksted. Faktisk såpass at det faretruende nærmer seg ulønnsomt. Så det er smart å vurdere ulike alternativer her.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-06-12 17:50:28 +0100

Hei igjen. Tusen takk for raskt svar. Det er traversen foran det er snakk om. Når det gjelder støtdempere bak, virker det her som de sitter i et fjærbein. Er det like enkelt da? Må man bruke fjærklemme eller er det bare å jekke den av og på? Eller finnes det en enklere løsning? Ang. turbobytte, mener du da at det kan ha blitt lekkasje på manofoilen? Mvh. Wenche.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger