Det store bobil spørsmålet

spurt 2017-05-18 20:06:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, er inne og leser denne spalten regelmessig og er forundret over at ingen noensinne har stilt spørsmålstegn ved bobiler.

1, Hvem kjøper bobil? - Det er voksne der ungene har flytta ut. Problem; Hvorfor i all verden er da alle bilene laget for 4 eller fler? De der senkesengene er vel hverken billig eller serlig lette?

2, Himmelen er den øvre grensen for hva som kan forlanges for en bobil (den dyreste på finn koster 3,9 mill) Da blir mitt spørsmål følgende: Hva hjelper det at du har all verdens luksus der bak - når ingenting er gjort med de to plassene foran?? På de absolutt dyreste ligger det noen (ubrukelige) matter under rattet, men det er ikke gjort noe for å øke komforten - ingen ekstra lyd isolering ingen luftdempede stoler - bare en helt plain varebil..

3, Hvorfor har ikke premium merkene startet produksjonen av chassis spesialtilpasset for bobiler? Første mann til mølla som lager et forhjulsdrevet chassis med elmotor på bakhjulene og en batteripakke som tillater lading fra solcelle panelene på taket som også vil fungere som et vanlig hus batteri når bilen står stille(og lade el sykklene i garasjen) - vil bli en stor leverandør.

4, Hvorfor er det ikke oppvaskmaskin inne i bobilen og en vaskemaskin for klær i garasjen?

5, Hvorfor lager alle produsenter den samme bilen??

Kunne fortsatt lenge her men velger å bøye meg for de begrensninger en bilredaksjon måtte ha.

Takk for eventuellt svar

Med Vennlig hilsen

Christian Jørgensen Vanvikan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett