0

Smøre foringer selv

spurt 2017-05-10 11:49:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei sveis! Jeg har en Mini Countryman Cooper D All4, som jeg er strålende fornøyd med til tross for bittelitt svak motor og liten plass for 2 personer og snart ei lita hundevalp. Uansett har jeg opplevd en infernalsk knirking fra bakstillingen på bilen og fryktet at både støtdempere, hjullager, stabstag el. lignende måtte skiftes, men heldigvis var dette kun tørre foringer. Etter et kjapt søk på diverse engelske entusiastsider er visst dette en svakhet på bilene, men er du kjent med dette? Jeg var også innom et verksted og fikk smørt opp foringene, men tenkte at dette kunne jeg kanskje klart å gjøre selv også. Er dette noe de fleste kan gjøre selv og isåfall hvilke(t) produkter skal jeg bruke?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-10 12:12:43 +0200

Hei på deg! Jeg har sansen for disse bilen. Kule og litt annerledes, men jeg ser også svakhetene som du påpeker.

Jepp – disse foringen kan du smøre opp selv. Bare sørg for å få dyttet unna / løftet opp gummien med en skrutrekket etc., slik at du kommer skikkelig til med smøremiddelet. Bruk gjerne det lille plastrøret, som ofte følger med her, for å komme skikkelig til.

Det essensielle er å få smøremiddelet inn mellom gummien og metallet hvor det lager lyd. Er det snakk om stab. stag foringer så kan det være smart å løsne disse litt. Det er veldig enkelt og gjør det lettere for deg.

Bruk gjerne silikon-spray, eller en type "verktøykasse på boks" - ala WD-40 el lign. med smøremiddel i.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger