Toyota Avensis 2.0 D-4D 2007 tilleggsvarmer. Sikringen ryker

spurt 2017-04-03 17:26:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har hatt min 2007 modell Toyota Avensis D-4D i tre år nå. Nede til venstre for rattet har jeg av/på knappen for tilleggsvarmeren. Denne har jeg egentlig aldri følt har fungert særlig godt. Merket ingenting forskjell på om den sto på eller av. For 1 år siden fikk jeg opp feil på lading i dashbordet. Batteri og dynamo fungerer fint og lader som det skal. Sjekket av meg selv og Toyota flere ganger. Dette virker som dårlig ledning eller jordingsfeil?

Jeg kan kjøre med tilleggsvarmeren av og ladelampen lyser i dashen, men når jeg trykker på tilleggsvarmeren så forsvinner ladelampen... En liten stund ihvertfall. Idag fant jeg en 25amp sikring i motorrommet som het PWR HTR. Denne var gått istykker. Så fort jeg satte i en ny så røyk den og det veltet røyk ut fra bak motoren/ under bremsevæskebeholderen.

Her er det noe veldig galt. Har du hørt om dette tidligere? Noe erfaring? Kan ikke finne noe klokt på nettet om dette. Regner med det ville være et forferdeig oppdrag å skulle finne ut av noe slikt selv.

Hilsen Adrian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett