0

Leasing avtale

spurt 2017-03-13 11:57:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en tre års leasingavtale som går ut i oktober. Vurdere å forlenge avtalen med et år, da bilen kun er gått 30000 km. Avtalen var tre år og 45000km. Må jeg inn med nytt innskudd, opp månedsleien, eller begge deler? Eller bør jeg avslutte avtalen? Betyr det noe at bilen har dieselmotor? Mvh Kjell Fr Lindgren

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-13 12:22:11 +0200

Hei Kjell!

Kjekk bil du har der - og ikke har du brukt den mye heller.

Er du fornøyd med bilen, så er det ikke dumt å forlenge avtalen.
Akkurat hva som skjer med månedsleien tør jeg ikke si. Det er ikke noe regelverk på dette, som jeg kjenner til.

Du og forhandleren må lage en ny separat avtale på det siste året. Forhandleren må også fastsette en ny restverdi på bilen og vil nok fastsette månedsleien ut i fra denne. Trolig ganske likt det du har i dag - vil jeg tippe. Noe nytt innskudd kan jeg ikke se er naturlig her.

Det som kan være er at forhandleren gjerne vil ha bilen inn nå for å selge den - og for å tjene penger. Da må du nok gå på en helt ny avtale.

Det kan også være at de har mange CX-5 inne akkurat nå og gjerne vil dytte din bil litt foran seg. Så som sagt det finnes ikke noen fasit her.

Jeg anbefaler deg å stikke innom dem for å høre og lufte dette litt, så er jeg sikker på at dere kommer til en god løsning.

Kommer jo en ny CX-5 - frister ikke litt med den da?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger