0

Ford Mustang eller Chevrolet Camaro

spurt 2017-01-28 16:06:41 +0200

Ford Mustang eller Chevrolet Camaro Hei. Jeg tenker å kjøpe en amerikansk muskel bil. Jeg har lyst på en Ford Mustang eller en Chevrolet Camaro. Men vet ikke hvilken. Er det mye forskjell mellom den europisk versjon og den amrikansk versjon av dem? Hva er deres svakhet? Ulemper og fordeler? Kan du/dere hjelpe meg? Mvh Yazdani

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-30 12:33:44 +0200

Hei du! Begge disse er jo kjempekule biler!

Jeg e rlitt usikker på om du tenker på nyere bil her eller litt eldre modeller? begge har jo røtter tilbake i 60-tallet, men finnes også som splitter nye.

Forskjellen på ny og gammel er for stor til at jeg kan gi et generelt svar. Beklager det.

Men det finnes haugevis med stoff om disse, samt tester på nettet. Særlig på amerikanske bilsider. Det er bare å google...

Om du velger den ene eller den andre her handler nok mye om personlig smak og ikke minst følelser. Noen elsker Ford og hater Chevy - og motsatt.

Det beste her er nok uansett å gjøre seg opp sin egen mening. Men en ting er helt sikkert; uansett om du velger Mustang eller Camaro - så gjør du ikke noe feil. Begge er tøffe, kule og fine biler!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger