0

Skoda Superb 2016 -.. euro 6 + ad blue

spurt 2017-01-21 19:55:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Orakel.. Jeg har prøvd og sende mail til miljøbyråden i oslo og ventet på svar i nesten 2 mnd.. Purret 1 gang, men fremdeles intet svar, så jeg spør om du har fasiten: Lastebiler med euro 6 (som har ad blue), får kjøre på forurensede dager, men jeg får ikke??, med euro 6 og ad blu???? Hvor er logikken????. Dette er hysterisk, etter min mening... men hvem hører på meg😡... De som bør høre bør ta på seg denne maska🤡!! Takk for god side, og hyggelig hvis du har tid til å svare! Mvh Atle Aslaksrud

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-22 22:45:21 +0200

Orakelet svarer nok...men jeg har undret meg over det samme: har en euro6 TDI sjæl, og har merket meg at Norge, som faktisk ikke har en ENESTE STORBY i ordets egentlige forstand, til forskjell fra Tysklland, som har virkelig STORE BYER med en helt annen trafikksituasjon...sier at både euro5 og euro6 er problemfritt i tyske byer! I Norge derimot er euro6 angivelig et problem både i landsbyen Oslo og kjempebyer som Stavanger og Haugesund! At bensinbiler med høytrykksdyser har like stort eller større utslipp av såvel partiker som NOX, er ikke engang tema....ennå..

Men logikken...? Som vi alle vet, dette dreier seg jo til syvende og sist om å legitimere nye avgifter, "for miljløets skyld"....vi er flere som har merket seg at politikerne i Oslo heller vil ha 5-dobla bompenger enn forbud...det sier jo sitt om hvor skoen egentlig trykker! Når avgiftene inn i statskassa springer, forsvinner miljøproblemene som ved et trylleslag! I middelalderen var det noe minner VELDIG om denne greia: AVLATSHANDEL het det dengang...bare man betalte nok til kjerkekassa, forsvant syndene!

Vi får prøve å ta opp saken med NAF....det hjelper vel i allefall på humøret å ha prøvd!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar