0

De gamle delene

spurt 2017-01-09 19:13:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg var på Holand bilverksted på Evenskjer i Ofoten,, Skulle skifte venstre kalipp bak,, og justere håndbrekk,, Jeg leverte bilen og hentet den etter ett par timer,, Da jeg spurte om å få med meg den gamle kalippen sa de at den var sendt til overhaling,,, Dette synest jeg er merkelig,,,,Er det praksis hos Mekonomen,,,

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 12:00:27 +0200

Dersom du kjøper en "byttekaliper" og det er en del av avtalen, er det jo fair enough og vanlig prosedyre hos flere. Men jeg ser jo poenget, om du får med deg den gamle delen, kan du i ro og mak overhale den selv hjemme i garasjen og ha den klar til neste gang. Om det lønner seg, er imidlertid usikkert: en god venn bestiller sine deler direkte fra Tyskland, får dem levert med DHL rett på døra hjemme, ferdig fortollet, til en pris som gjør at han ler hele veien til banken. Deler som ofte kommer fra samme leverandør som det som ligger i den orignale "boksen" med et eller annet VAG-merke utenpå....Bakdelen er selvfølgelig at du enten må gjøre en deal med en god verkstedsforbindelse, eller gjøre jobben sjæl....eventuelt med hjelp fra en god venn som kan skru når og hvis du kommer til kort sjæl. Å bytte en kaliper er jo ikke verdens vanskeligste jobb, og du kan bestille komplette bremser på begge sider via selv en norsk nettbutikk for hva en eneste kaliper koster ved et norsk merkeversktedet, Men glem ikke at bremser er en sikkerhetskritisk greie...vær nøye og sørg for å ha god tid! Gjerne også en fabrikkhåndbok eller tilsvarende beskrivelse! Og er du ikke SIKKER...hjelp fra en god venn er både fornuftig og lærerikt!

Moralen må jo ellers være å ta en samtale med verkstedet omkring dette i forkant...det er jo ikke noe gøy å oppdage i etterkant at det ikke var helt som forventet. Mhp mekonomen har jeg hørt at man etterhvert har etablert et "gjenbruksystem" på flere typer deler, det er jo i og for seg prisverdig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar