0

Familiebil til familie på 2 pluss 5 barn.

spurt 2017-01-09 14:38:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg/vi er i startgropa av en ny familieforøkelse. Denne gang nytt forhold med mine og dine barn, som det så fint heter. Vi blir 5 barn i alder 2, 4, 5, 7 og 9 år. Hva slags bil kan du anbefale? Du vil kanskje ha litt info om hva jeg ser etter. I utgangspunktet hadde jeg lyst på en stor suv, men erkjenner at de fort blir dyre, og disse to setene som ofte er i bagasjerommet gjør det trangt på langtur med masse bagasje. Stor simovogn blir snart erstattet med en mindre og lettere paraplyvogn, men behov for bagasjeplass blir stor allikevel. Det må være plass til gode barneseter, og de tar plass i bredden. Bilen må være komfortabel for alle. Sportslig kjøreegenskaper har jeg skrinlagt og vil vel ikke få en sportslig bil før jeg er pensjonist, men den må kunne kjøre oppover med full last. Det finnes jo mange alternativer. Jeg har tidligere vurdert Ford S-max (som jeg liker veldig godt), Opel Zafira, VW Touran. De blir kanskje i knappeste laget? Så har man de mellomstore VW Sharan og Ford Galaxy før man beveger seg opp i VW Caravelle segmentet. Caravelle som i vanlig utgave virker god og romslig, men som jeg har hørt en del rusk om. Setter pris på om du kunne belyst meg litt om alternativer, egenskaper og hva som kan passe. I første omgang vil jeg ikke kjøpe altfor dyr bil enda, kanskje rundt 300 000, alt etter hva du mener man bør legge i en stor familiebil.

Mvh Espen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 12:08:51 +0100

Med dette grunnlaget er det kun VW Caravelle som gjelder...alt annet blir for smått etterhvert som barna vokser til. Sørg imildlertid for å ha tilstrekkelig økonomi til å kjøpe en GOD OG RELATIVT NY bil., Fortrinnsvis en med tilstrekkelig motorisering, her er syldindervolum og dreiemoment det som gjelder. F.ex 140 hk TDI / 2.0 er i armeste laget. Gjerne også 4 WD....sistnevnte øker sikkerheten i stor grad både sommer og vinter. Har jobbethos en arbeidsgiver som bruker Caravelle i stor grad...en svært god bil som gjør det den skal...men sørg for å skifte olje og filter ved maks 20.000 km....uansett om det er "longlife" eller ei. Positivt med stor familie også, men n jeg ville jo vurdert å "bremse" litt før du må kjøpe TO Caravelle for å kunne ta med familien ut på søndagsturen :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger