0

Suzuki grand vitara 4x4

spurt 2017-01-07 13:15:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har et bakdekk som er veldig slitt. Må jeg bytte begge dekkene bak da? Dette gjelder piggdekk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 12:47:42 +0200

For en konvensjonell bil med trekk på to av hjulene, er dette problemfritt...med firehjulstrekk er det a complete different matter...da bør du i utgangspunktet ha samme rullediameter ikke bare på to og to hjul, men på alle fire hjulene...spesielt om du har en bil med konstant firehjulstrekk....hvilket jeg mener du har på Grand Vitara. Årsaken er en form for utjevning mellom hjulsettene. Hvordan dette er realisert, varirerer noe, men det som er felels, er at det koster flesk å skifte denne leamikken når det går i støkker.

I ditt sted ville jeg definitivt ikke gamlet på dete, men kjøpet et sett nye dekk. Vil du likevel være HELT sikker på at du ikke springer og kjøper dekk i utide, ring Suzuki-importøren i Norge og/eller Sverige,,,ha vognkortet på bilen din foran deg...og be om et råd. Mhp nye dekk...ta også telefonen til hjelp og sjekk prisen flere steder, det varierer voldsomt. På din bil er Nokian Hakkapellita et godt valg, iallefall om du skal ha det beste av det beste for virkelig vinterføre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar