0

Girsystem i Ford Focus RS

spurt 2016-12-26 12:54:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg planlegger å kjøpe en ny Ford Focus RS iløpet av 2017. Jeg har vært en tur og snakket litt løst med en selger på den lokale Ford forhandler, de kan ikke svare på om denne RS modellen vil komme med girkasse som kan kjøres med full automatisk giring. Men hvordan er egentlig den girkassen som sitter på de når originalt ? Kan den gires kun på padlene på rattet ? eller må det clutches når en skifter gir på rattet ? Hva kan du fortelle om girsystemet på nye Ford Focus RS ? hvordan virker systemet ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-29 12:51:27 +0100

Focus RS leveres kun med manuell girkasse. Det er fordi den skal henvende seg til de lekne sjåførene som setter pris på en ordenlig "lekebil". Det finnes ingen offisielle planer om å levere Focus RS med automatgir. Det vil si at du ikke vil finne noen paddles på rattet og man må selvsagt clutche når man girer.

Jeg er litt usikker på hva du spør etter når du spør om hvordan "systemet" virker. Girkassen fungerer som alle andre manuelle girkasser. Hvis du kun har lappen for biler med automatgir er nok dessverre Focus RS utenfor din rekkevidde.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger