0

Feiltenning CLK240 c209 2003 208000km

spurt 2016-12-24 13:20:07 +0200

Hei har hatt store problemer med min clk, problemet startet i det små og fikk diagnose feiltenning. Bilen vibrerte krafig men etter feilkodene ble slettet kunne den gå i flere timer uten at motor lampen lyste (ett år siden) i dag går den maks en halvtime før feilen kommer. Da skiftet jeg alle tennplugger og tennpluggledninger uten at det var til nytte , etter ny diagnose byttet jeg to tennspoler men problemet var fortsatt der og det varierte vilken sylinder det var feiltenning på. Tenkte ettervert at merkeverksted burde kunne finne ut av hva som var galt og sendte den dit og fikk beskjed om at gasspjeldet hengte seg opp. Hentet bilen kjørte 20 min så lyste motorlampen igjenn, kjørte rett tilbake og ba dem ordne opp. Etter en uke fikk jeg beskjed om at det var katalysatoren som var problemet syntes det begynte å bli dyrt og bestemte meg får å skifte den selv med nye sonder såklart uten at det var til nytte. ny diagnose hos den lokale meca verkstedet viste fortsatt feiltenning og de tok av innsugsmanifold og der var det dårlig pakning samt dysepakningene var dårlige byttet dette også uten noe bedring. synes det er dårlig at ingen kan si konkret hva som er problemet og har nå brukt en god del penger til ingen nytte. Håper du har noen råd om hva det kan være og hva jeg bør gjøre.

ps bilen har lpg annlegg og feilen kommer både når jeg kjører på bensin og gas. Mvh Per

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-26 12:43:33 +0200

Hallo Per!

Dette er både kjedelig, dyrt og irriterende... Skjønner godt at du begynner å bli lei.

Jeg har ett forslag som jeg er litt forundret med at ingen har kommet opp med. En del Mercedes motorer har det med at motorlampa tennes på grunn av dårlig kontakt i sensorer til kamaksel / veivaksel.

Symptomene er ofte: Motoren fusker og hakker ved kjøring, går ujevnt på tomgang, kan være vanskelig å starte og motor-lampe som lyser.

Synes absolutt at det er verdt ett forsøk å skifte denne. Ikke er det dyrt heller og jobben klarer du selv. Sensoren er festet med to små skruer.

Håper at dette tipset fra meg kan hjelpe deg. Gi gjerne en tilbakemelding når du finner ut av det!

Lykke til og fortsatt god (h)jul!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar