0

Motor i Kodiaq

spurt 2016-12-23 13:19:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Vurderer å kjøpe Kodiaq med 1,4 TSI manuell 4X4 Du har kjørt bilen ser jeg og hva tror du om den motoriseringen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-23 13:23:18 +0100

Heisann! Kodiaq er en fin, flott og fornuftig bil på alle måter. Denne tror jeg dere vil bli fornøyde med!

Jeg har dessverre ikke kjørt den med denne motoren. Synes i utgangspunktet at det høres litt snaut ut, men jeg har tatt feil før...

Vi anbefale deg å prøvekjøre litt grundig (med last) før du bestemmer deg for den motoren. God jul ønskes!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-24 11:39:59 +0100

Som Benny sier, grundig prøvekjøring på variert vei...med forskjellige motorer....og husk at Skoda har en hel stall full av biler med omtrent samme vekt og forskjellige motorer...da kan du danne deg et inntrykk av de forskjellige motorene også om Kodiaq ikke er tilgjengelig for prøvekøring med den aktuelle motoren!

Jeg har prøvekjørt hele stallen...og de små bensinmotorene er arme greier....om du er optimist og kjører med lite last er det akkurat nok til norske fartsgrenser. Rett nok har man både grei toppfart og OK ytelser på papiret, men to-tre tall på et papir forteller ikke riktig alt...min subjektive oppfatning er at bla kombinasjonen av manuell kasse og små bensinmotorer gir mye mosjon for høyre hånd og venstre fot.

Prøvekjør 2.0 TSi også...og TDI....og velg den motoren som passer ditt kjøremønster best...ikke tenk for mye på hva som måtte være politisk korrekt i dag :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger