0

Saab 9-3 08 Vector Sport hengerfeste?

spurt 2016-12-19 20:53:16 +0200

Hei Benny!

Jeg er en gutt på 17 år som har kjøpt meg en Saab 9-3 Vector Sport, og er veldig fornøyd med kjøpet. Men siden jeg er i den alderen jeg er, så er det selvsagt ett par ting jeg vil gjøre med den, men jeg skal holde meg seriøs. Jeg har blant annet tenkt og montere hengerfeste. Å i den sammenheng så lurer jeg på om du har noen aning om hvordan det er? Jeg regner ikke med at du har noe særlig erfaringer med Saab, siden det ikke er det mest kjøpte akkurat, men jeg tenker at det er verdt ett forsøk. Jeg gruer meg ikke for og montere selve hengerfeste, dette skal jeg få til etter som jeg både har løftebukk og en rekke utstyr tilgjengelig. Det jeg gruer meg til er det elektriske, om det bare er en sukkerbit i hver ende så hadde jo de vært drømmen, uten programmering eller feilkoder, men jeg er stygt redd for att det ikke er slik, at om det skulle være en sukkerbit ser som det er å koble seg inn på, så kommer det feilkoder på lysene og ryggesensoren klikker. Som sagt så regner jeg ikke med at du kan noe om akkurat dette, men det er verdt ett forsøk.

Med venlig hilsen Thomas Bersås (17)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-21 12:01:16 +0200

Hei Thomas! Tror ikke du skal være bekymret hverken for hengerfestet eller den elektriske tilkoblingen her.

Jeg har aldri montert hengerfeste på Saab selv, men det er som regel ganske enkelt, selv om det kan ta litt tid. Men når du har både løftbukk og et fornuftig sted å stå så går dette glatt.

Jeg tipper at man på denne kobler seg inn på kontene på bilens baklys for å få strøm i hengerkontakten. Heller ikke det er noen stor sak - så det fikser du helt sikkert!

Lykke til og kos deg med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger