0

AC eller DC strøm

spurt 2016-12-17 17:45:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en Jeep wrangler unlimited (sahara) 2,8, 2012 modell. Jeg lurer på om dere vet om det er AC eller DC strøm? Er vel DC på batteri normalt, men har ikke peiling på om det er noen form for konvertering i bilen. Ser mange ledbarer på nett hvor det kreves DC.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-22 16:19:23 +0200

Strømmen fra generatoren er normalt sett trefase AC...som via en likeretterbro...som vanligvis står i selve generatoren...går over til daustrøm...eller DC. Normalt sett trekkes all strøm i bilen fra batteriet...et batteri er som kjent daustrøm på sitt aller daueste.

I disse moderne tider har rett nok enkelte biler en inverter og et ekstra uttak for 220 VAC mellom setene...for de som måtte ha behov for å lade "duppedittene" sine...Smart-telefoner og sånne greier. Men for alle praktiske hensyn: bilen din har sannsynligvis 12 V DC over hele fjæla. Kan imidlertid anbefale deg å få litt hjælp om du skal innstalere det være seg en LED-bar eller et juletre...og husk...ALT du monterer av lys skal være GODKJENT! Hvis ikke er det den reneste magneten for øvrigheta...med bot og mangel-lapp som resultat!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar