0

Rust på Ford Monedo

spurt 2016-12-15 23:42:16 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har en 2011 Ford Monedo. Kjøpte ny bil med tanke på Garanti - Rust og sikkerhet. For et pår år siden oppdaget vi noe rust på kanal på innsiden av dørene bak. Det var tydelig at det var en av listene der som har gnisset. Tok kontakt med lokal ford forhandler som sa det var et kjent problem. De tok bilen inn og fikk flikket på lakk og lagt på en folie. Merket for en stund siden at folien hadde falt av og all flikk lakken har falt av samt at Rust rosene har blitt større. Tok på nytt kontakt med Ford og får beskjed om at dette ikke dekkes da bilen nå har gått 105.000km og rustgaranti. Jeg mener jobben som ble gjort på første jobb er for dårlig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-18 14:55:18 +0200

Hei. Du oppgir ikke konkrete tidspunkt for reparasjonen, men det den som foretok utbedringen du bør forholde det til med skriftlig klage. Les mer om klage i bilsaker på www.kna.no og www.forbrukerradet.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-12-22 15:37:40 +0200

Teknisk sett er dette et problem som har vært der siden tidenes litt ut på dagen, i hine dage var kromlister festet med klips problematisk, men absolutt løsbart.. Det fenomenet du beskriver, tilsier at man enten ikke har gjort tilstrekkelig godt grunnarbeid, og/eller har vært uheldig med valg av primer. Man gjør en slik jobb for at det skal holde bilens levetid...ikke for å ha samme moroa etter kun kort tid! Gode råd over, forøvrig kan det være fornuftig å sende klager både til Ford Norge og forhandler....ALLTID skriftlig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger