0

Nye målemetoder av CO2 innføres?

spurt 2016-12-12 14:52:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Når innføres beregning av Co2 avgifter etter målemetoden Real Driving Emissions (RDE) eller WLTP(Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure) De offisielle forbrukstallene måles i dag etter en såkalt EU-syklus kalt NEDC - New European Driving Cycle.

Dette kommer til å få stor betydning for beregning av engangsavgiftene. Det ryktes at det nye testregimet skal innføres i løpet av 2017. Vet BROOM når? eller status i denne saken? Tilbakemelding ønskes

Viggo S.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-12 15:02:48 +0100

For utviklingsland som Norge skal du ikke se bort fra at MDG og Venstre "med følge" vil skrike høyt og kreve dette innført snarest...helst i går.... Men det forutsetter at EU endrer sitt måleregime...det er neppe gjort over natten. Spesielt ikke sett i lys av at for EU er dette egentlig ikke noe man verken ønsker eller har hastverk med å innføre...kfr dette finurlige "kvotesystemet" for utslipp. Jo lavere forbruk bilparken i de resepktive landene har på papiret, jo greiere er det for EU....på den andre siden har vi avgiftsdiktaturer som Norge. Nå står vi jo i realiteten godt utenfor...i denne sammenheng er det en soleklar fordel :-)

Om vi snakker om 2017? Neppe. Husk at vi her har med politikere å gjøre...at det finnes grønne lobbyer so presser på, er så sin sak...men betydelge endringer av et regelverk tar sin tid...uansett. Det som betyr mer for oss her hjemme i Steinrøysa, er de til enhver tid gjeldende parlamentariske forholdene på stortinget, man kan vel si det er uheldig når kamuflerte miljøaktivister havner på vippen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger