0

Pajero dauer

spurt 2016-11-29 17:22:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Kjøpt meg en pajero 3.2 glc 2001mod Denne fjusker noe og fikk da antydet det var diesel pumpa. Sendte den inn på ett diesel verksted og de mistenkte ikke pumpa, snarere at det var en luft lekasje fra diesel filter holder. Denne ble byttet og nytt filter satt inn. Bilen fjusker noe på tomgang når den er kald men kjører som en klokke når den er varm. Helt til jeg trykker fjøla i bunn som vi sier på vestlandet, etter 2-4 sekunder så dauer den. Kan fint kjøre i 100km/t så lenge det ikke er fjøla i bunn. Har du noen formening om hva dette er? (For det har ikke mekanikerene) Mvh en som kun har fått kjørt bilen 2 dager etter han fikk lappen for 2 mnd siden :/

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-29 18:04:58 +0200

Om førerkortet skal leve lenge i landet bør du nok være forsiktig med å trøkke fjæla i bånn her hjemme, meg bekjent er det ikke innført 100 km grense på vestlandet...

Ellers fremstår dette som et av to: falsk luft og/eller utilstrekkelig drivstofftilførsel. 3-4 sekunder er neppe nok til å suge dieselfilteret tomt, derved ville jeg tippe at problemet stikker et sted mellom dieselfilteret og dysene. I ditt sted ville jeg oppsøkt dieselverkstedet en gang til....med varm motor....

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-11-29 19:29:43 +0200

Kan legge til at problemet blir værre jo lengre ned på gradestokken du må se

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-11-30 12:18:03 +0200

Heisann. Jeg tror jeg kan ha ett godt tips til deg – selv om det kanskje høres rart ut. Sjekk at ikke påfyllingsrøret for diesel er rustet. Det kan nemlig skape problemer.

Dessverre ganske dyre problemer også. Ofte kommer det i forbindelse med dette urenheter inn i dieselpumpa, som så "tar kvelden".

Er dett i orden, hvilket jeg for din del håper, så er jeg enig med Norulf. Sjekk ALT av vacumslanger også. Gjerne EGR-ventil og at innsuget ikke er kokset igjen.

Har forresten selv hatt samme bil og samme årsmodell for noen år siden. Til tross for at den hadde passert 200.000 km med god margin, funklet den fint som snus. Dette er generelt veldig gode biler, så jeg håper du finner greit ut av problemene og at det ikke blir for dyrt.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar