0

Problem med fryste sidedører

spurt 2016-11-28 16:31:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Har noen varebiler som tydeligvis ikke tåler den norske kulden, ved minus 1 grad celsius så fryser låsen fast og vaieren ryker/hopper av om du prøver å åpne fra utsiden. Fra innsiden går det greit å åpne men da vil ikke døren lukkes igjen etterpå! Har du noen tips ang middler som kan brukes, alle tips mottas med takk:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-29 19:02:29 +0200

Om vaieren hopper av slik du beskriver, synes problemet å være vaieren og /eller mekanismen i den andre enden. Det skal svært lite vann til før en vaier fryser dønn fast, om mekanismen i tillegg treg har du en situasjon som den du beskriver. Tyntlytende olje av den sorten du bruker i bla dørlåser, kan være en god løsning, den "kleber" ikke på samme måte som vanlig smørespray...du får mao ikke en vaier eller mekanisme som holder på støv og dritt som den reneste magneten. Dette blir omtrent det samme problemet som du hadde med motorsykler dengang vi hadde waiere av diverse slag og leamikk i enden.

Det viktigste er uansett at du får smørt HELE waieren. Den må altså være vertikal når du bruker det være seg oljeflaska eller sprayen. Mekanismen i enden er som regel enklere, der smører du med måte: det skal ikke renne over med olje...men delene skal være godt smurte. Noen heller til teflon og slikon, for min del tror jeg mer på olje når det gjelder fukt- og ising. Om du ikke finner gode produkter hos din faste leverandør, er Wurth stedet å gå: høy kompetanse og gode produkter.

Ellers er "min beste venn" om vinteren en liten gassbrenner....både Biltema og Claas Ohlsson har sånne. Et sekund eller to med en sånn er MYE enklere enn å stå og svi i støkker dårlåser mv med lighter!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger