0

Ford focus 1,6 TDCI 2007 Titanium

spurt 2016-11-19 22:14:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Kjøpte nylig en ford focus 2007 modell. Veldig fornøyd men lurer litt på fordeler og ulemper med ford modellen, slikt at jeg kan følge med og bevare bilen lengst mulig!

Takk på forhånd for svar!

Mvh Alexander

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-19 23:45:19 +0200

Først og fremst....spander understellsbehandling. Velg en velrenommert leverandør fremfor den billigste. Dernest passer du ekstra godt på å overholde intervallene for oljeskift / filterbytte. Om også Ford opererer med "longlige-inttervaller" skifter du oftere...ved maks 20.000 km eller en gang i året. Er det registerreim på bilen, er dette også en viktig ting å passe på. Vanlig service utføres forøvrig like godt av et tredjepartsverksted som merkeverkstedet, det viktigste er å finne en pålitelig mekaniker som setter sin ære i å gjøre en best mulig jobb.

Kan ellers anbefale at du selv følger litt med....og tare en enkel sjekk av hjuloppheng / bremser hver gang du skifter dekk vår og høst. Tilsvarende peiler du oljen....og sjekker åpne reimer mv i motorrommet.

Om du ikke har mye erfaring selv, får du en god venn til å forklare deg det første gang, så opparbeider du deg erfaring over tid. Et annet forhold som ikke kan presiseres sterkt nok: sørg for at du aldri belaster motoren før olja er varm. Har du oljetemperaturmåler, følger du med på den, ellers tar det normalt sett 2-3 mil med f.ex VAG TDI.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger