0

Prisantydning bruktbil

spurt 2016-11-17 15:15:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg har i 10 år eid og pleid en Audi A8 2.8L Quattro Automatic, 1995 modell, kjørt 283 000 km. Jeg har nå kjøpt en ny bil og har lagt den ut for salg på finn.no med en veldig komplett og etter min mening ganske flott og oppriktig annonse. Se link: https://m.finn.no/car/used/ad.html?fi...

Selv om annonsen er lagt ut på betalt plassering er responsen er ganske dårlig. Jeg er innforstått med det at det tar tid for at en slik bil blir solgt, men lurer på om jeg gjør noe feil. Er det prisen som er feil, noe som jeg skriver i annonsen eller må jeg bare være tålmodig. Har du noen innspill til en som selger en slik bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-19 22:51:14 +0200

JEG SER en helt utrolig fin bil, som er svært godt passet på, og ikke er mer enn såvidt innkjørt. Her er det mye bil bil igjen, mye for pengene. Den som kjøper denne bilen vil ha minst tre EU-kontroller foran seg med moderate utgifter...derved vil totaløkonomien være god innenfor si 100.000 km fremover.

Problemet med å selge denne bilen, er at den er gammel...den har en viss kompleksistet der mange vil tenke at man må bruke merkeverksted....og merkeverkstedene har et ikke helt ufortjent rykte som sier noe om "gaffel" og regninger. Når bilen er såvidt gammel, vil kundegruppen i første rekke være enten en sann entusiast som ikke er redd for eventuelle kostnader....eller en som er over gjennomsnittet entisiast, Audi-frelst, og kan skru sjæl og vet at man med fordel kan bestille sine deler fra Tyskland....

Dernest vil kjørelengden avskrekke mange. Både Dine Penger og mer eller mindre "seriøse" fagmiløer har jo i årevis gått ut med budskapet om at "reparasjonsbølgen" kommer allerede ved 100.000 km, og under ingen omstendighet kan man forvente at motoren holder lenger enn 2-300.000. Svartmalingen er massiv, men vi som har levd en stund vet jo at en bil som dette ikke har noe som helst problem med verken 500.000 km eller for den saks skyld, det dobbelte...gitt at den går kjærlig omsorg og kjøres med vett og forstand. Når jeg leser annonsen, finner jeg ikke et eneste punkt som tilsier annet enn at dette er en fantastisk god bil, til en pris som absolutt burde være akseptabel. Det er en sjarmerende tekst, noen vil kanskje mene den er lang, men jeg kjenner ekte kjærlighet for bilen, jeg ser en sann entusiast.

Men de tre forholdene jeg nevner over, tilsier at det vil ta tid før "den rette" kjøperen ser bilen. En annen innfallsvinkel kan være et dedikert Audi-forum...eller et salgsforum for entusiastbiler.

I DITT STED ville jeg heller satt bilen i opplag til den ble veteran, før jeg gikk ned i pris. Eventuelt gitt den bort til en god venn eller familie som jeg visste ville ta vare på den og ha glede av den. Om jeg ikke allerede hadde hatt to nesten nye biler i heimen og en hobbybil i top pstand en garasje i utlandet, ville jeg seriøst vurdert å kjøpe Audien din....og lagt en i en pose med mællkuler til den ble veteran :-) Lykke til med salget, og tusen takk for en av de mest sjarmerende annonser jeg har sett!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar