0

Service før salg

spurt 2016-11-08 16:20:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Har en sak jeg håper dere kan hjelpe meg med. Leverte inn en leasing bil hos Møller 3mnd før leasing avtalen gikk ut og betalte det jeg måtte til leasing selskapet osv. 2mnd etter jeg hadde levert inn bilen fikk jeg en regning fra Møller der de ville at jeg skulle betale en long life service. Da har altså bilen vært hos Møller 1mnd og hos ny eier 1mnd.

Kan det være riktig at det er jeg som skal belastes for den regnigen??

Håper på tilbakemelding.

Mvh Tom

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Hei. Ja, her er du helt prisgitt avtalen, uten at jeg kjenner den konkrete avtalen. Les den og en oppfordring til alle som inngår leasingavtalen - les nøye avtalen på forhånd og tenk gjennom konsekvensene. Hilsen KNAjuristen.

knajuristen gravatarbildeknajuristen ( 2016-11-16 11:28:58 +0200 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-11 16:22:55 +0200

Det springende punktet her kan meget vel være hva som står med små bokstaver i leasing-avtalen. I ditt sted ville jeg satt meg ned og lest nøye gjennom avtalen...også det med liten skrift...og tatt en alvorlig samtale med kontaktpersonen hos Møller. Fra et subjektivt ståsted er jeg enig med deg, gitt at bilen ikke ga melding om service i kjørecomputeren før du leverte den inn, er det pr defisjon ikke ditt ansvar å dekke verken "klargjøring" eller "service" det være seg før overgangen til neste kunde...eller for neste kunde.

Rett nok sier "ekspertene" at leasing er "lønnsomt". Det de ikke sier så mye om, er at det lønner seg aller mest for bilfirmaet. Man sikrer seg på alle bauger og kanter med avtaler som har gitt mange kunder opptil flere ubehagelige overraskelser i ettertid. Trist, men sant. Ellers kan vi jo håpe Brooms KNA-advokat gir deg et utførlig svar, det er ikke umulig at han kjenner Møllers leasingkontrakter fra før.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar