0

Plug in hybrid og lading

spurt 2016-10-19 09:55:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Vi har nå kjøpt oss plug in hybrid, en Mitsubishi Outlander. Grunnen til at vi endte opp med ladbar hybrid, var at den skulle dekke alle våre behov i en bil.. (hengerfeste, kjørelengde, 4WD, og stor nok til hele familien)

Spørsmålet mitt er: kan jeg som har ladbar hybrid lade på alle ladepunkter på kjøpesenter, parkeringshus osv? Jeg ser jo på ulike diskusjonsforum at el-bil eiere mener det kun er de som kan lade der, og flere har blitt bøtlagt for feilparkering. Men jeg ønsker jo å kjøre mest mulig miljøvennlig på batteri når jeg kan, og da hadde det jo vert fint å få lade bilen i løpet av dagen.

Hva sier regelverket egentlig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-24 12:19:49 +0100

Hei. Du har nok ikke el-bilfordelene med en hybrid. Du har riktignok en fordelseffekt når det gjelder engangsavgiften, men ikke kjøring i kollektivfelt, gratis i bommen mv. Heller ikke adgang til ladepunkter eller parkeringsplasser forbeholdt el-biler. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger