0

audi a4 allroad vs Mercedes c250 cdi 4 matic

spurt 2016-10-03 08:24:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvem er det best å gå for 2013 A4 Allroad. 2.0 tdi. 70.000km 2012 Mercedes c 250 cdi 4 matic 50.000km med amg pakke. Begge er nokså likt utstyrt ellers, Audien har det man trenger men ikke særlig mere enn det. Mercedesen er jeg litt usikker på hva slags utstyr, da jeg ikke har satt meg inn i akkurat denne bilen. Men regner med den har det jeg trenger.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-03 11:44:46 +0100

updated 2016-10-03 11:51:02 +0100

Et herlig lukusproblem :-) Nå er det jo to vidt forskjellige biler, der den ene er mer preget av "Panzerwagen" enn den andre. Begge har sine særegenheter som man kan like eller ikke like, en grundig prøvekjøring er absolutt å anbefale. Du skal trives med bilen, og begge er såvidt dyre biler at det er dumt å bomme. Min subjektive oppfatning er at Mercedes har kvaliteter som gjør den til et bedre valg om du kjører mye, ellers har begge merkeverksteder som vet å ta seg betalt her hjemme. Men det finnes jo andre alternativer, en hyggelig tur til Sverige eller Tyskland, eventuelt tredjepartsverksteder som kan sine ting.

Mhp utstyr står adaptiv cruisekontroll, eventuelt automat, høyt på min liste, tilsvarende er nødbrems og filholder svært greit å ha - spesielt ved dårlig sikt. Mercedes har hatt slikt utstyr lenge, dette er også utstyr som vil gjøre det lettere å selge bilen når du eventuelt ønsker å bytte.

Kjørelengden er også såvidt lav at det er å anbefale å sjekke servicehefte og verkstedshistorikk nøye, ikke minst med tanke på faktisk kjørelengde vs speedometerstand. En tilstandsrapport skader heller ikke, spesielt Audi tenderer jo til å være kjørt av dem som har en litt mer aktiv kjørestil enn andre. Har selv fått sjokk og brokk når jeg gikk nettopp en nesten ny A4 Allroad etter i sømmene. Et forhold du ellers skal være oppmerksom på, er trimming: uansett hvordan det er gjort: på en bil som de vi snakker om her, skal det - med trykk på skal - være meldt toll og avgifsdirektoratet og Biltilsynet. Man kjøper bare ikke en bil i denne prisklassen med ulovlig trimming - det kan bokstavelig talt straffe seg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger