0

Kan jeg reparer punktering selv?

spurt 2016-09-30 12:54:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har fått en punktering ytre del av kjørebanen på dekket. De ville ikke reparer dette på bensinstasjonen men solgte meg et sett, slik at jeg evt kan reparer selv. Er dette trygt? og hvorfor vil de ikke gjøre det for meg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-30 13:09:53 +0200

Hei du!

Det finnes mange rare regler i Norge. En av dem sier at det nå er forbudt å plugge dekk. Jeg visste det ikke, men fikk beskjed i fjor da jeg hadde fått en skrue i dekket på VW Golf Cabben min - og møtte opp hos dekk-forhandleren med hjulet for plugging.

De påsto at de ikke hadde lov til å fikse det. Sikkerhet var grunnen. Vel, vel... Jeg syntes det var kjip å måtte kjøpe nye dekk. Det mønstret jeg har fantes selvfølgelig ikke mer - så jeg måtte i så fall kjøpe to nye.

De syntes nok litt synd på meg og plugget dekket mitt allikvel - uten lov. Jeg måtte på tro og ære love å ikke si det til noen...

Men det funket før. Jeg har plugget ti-talls dekk under min tid som mekaniker. Det har alltid funket. Nå har jeg kjørt snart i to sesonger med pluggen i Golf-dekket også - uten problemer.

Det er vel en grunn til at det ikke er lov, men jeg mener nå at det allikevel er trygt nok. Jeg tror det finnes større farer i trafikken enn et plugget hjul.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar