0

Vw golf iv får ikke lest av feilkoder

spurt 2016-09-26 12:51:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Håper du kan gi meg noen svar slik at jeg blir litt klokere på problemet mitt. Jeg har en vw golf iv 1.9 tdi 98 modell som snart skal på Eu kontroll og jeg får ikke lest ut feilkoder på bilen. Jeg har en airbaglys som lyser og har prøvd med 4 forskjellige testere, men ingen av testerne klarer å koble seg opp mot bilen. Får bare opp feilmelding og error. Har ikke prøvd med original tester. Hva kan være galt her? Defekt obd2 kontakt,defekt ecu eller eventuelt andre ting som kan lage trøbbel? Airbaglys er vel 2er feil på EU kontroll? Mvh Didrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-26 12:59:00 +0100

Hei Didrik. Det er nok de uoriginale testerne som ikke er gode nok her. Det at bilen din rett og slett ikke "godtar" disse.

Ett gammelt tjuv-triks som overraskende ofte virker er å ta av minus-polen på batteriet - vente litt (noen minutter) og sette den på igjen. Ha du flaks er lyset borte...

Jepp - varsellampe på airbag er 2-er feil på EU-kontrollen.

Tipper at feilen her er dårlig kontakt på sleperingen i rattet og at denne bør byttes. Synes uansett at du bør fikse opp i denne feilen om lyset kommer på igjen etter EU-kontrollen.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger