0

clutchen tar langt ute

spurt 2016-09-26 09:21:19 +0200

anonym bruker

Anonym

hei Benny! jeg hr nylig kjøpt min forste bil. Det er en Golf 2002 modell. når jeg prøvekjørte den syntes jeg clutchen tok svært langt ute. bilselgeren sier alle biler er forskjellige og det ikke er noe å bekymre seg for. jeg leste nylig en artikkel der en clutch lik det jeg har beskrevet, er et faretegn. det var på en gamlere modell, bør jeg skifte clutch? hva er riktig å gjøre i en slik situasjon? på forhånd takk :D

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-26 12:47:44 +0200

Det hadde nok vær mer realt av selgeren her å si det som sant er. Nemlig at clutchen begynner å bli slitt og at den nok må skiftes etter hvert. Det er helt vanlig og normalt på en 2002 modell.

Men selv om den tar et stykke ute - så kan den vare en god stund til altså. Det kommer helt an på hvor slitt den er og ikke minst ditt kjøre mønster. Har du mye kø- og bykjøring vil den naturligvis slites fortere enn om du kjører langkjøring.

Du vet nå om "problemet" og kan holde litt øye med det, uten å stresse. Du er forberedt på at dette kommer om en stund - og kan sette av litt penger til dette. Det er vel egentlig det du kan gjøre.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-09-27 11:15:18 +0200

Som vanlig kloke ord fra Benny, kan tilføye at du nok kan oppleve å møte dem som mener at du bør "prøve" clutchen....det er forskjellige mer eller mindre brutale måter å belaste clutchen på...dette frarådes på det aller sterkeste. Kjør som du pleier og avvent eventuelle problemer. Når clutchen "slipper" under vanlig på 5.gir, vet du at det er på tide å bestille tid på verkstedet. Men du skal ikke se bort fra at du kan kan kjøre med den clutchen du har så lenge du har bilen og litt til. Kjøpte selv en taxikjørt Passat med et par hundre tusen på speedometeret og en clutch som altså tok et støkke ute. Clutchen holdt imidlertid bilen ut. Når den berømte idioten bak svingen smadret bilen med meg inni noen år senere, med en snau halv mille på speedometeret, sto fremdeles bilens origale cluch der, selv om jeg også kjører mye med slep.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar