0

Ettermontert hengerfeste

spurt 2016-09-22 18:54:50 +0200

Hei, har ettermontert henger feste på min 2012 sportage. Når jeg setter bilen i revers både M/U henger kobler ryggesensorer ut. Lyser over hele bilen og piper. Virker normalt etter jeg har slått de av og setter bilen i 1 gir igjen. Dette er gjort på verkstedet og de er villige å se på det, men tenkte om du hadde hørt om dette før?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-23 12:19:11 +0200

Sorry - dette har jeg ikke hørt om. Vanlig at sensorene slår ut på hengeren. De skjønner jo ikke hva det er. Men uten henger - nope...

Vil tro at det er en enkel og logisk forklaring på det hele og at verkstedet finner ut, og ordner opp, i dette.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-09-23 12:33:24 +0200

Virker som om stytingsenheten tror du har henger på når du setter bilen i revers...uansett om hengeren er der eller ikke. Sannsynligvis er det "noe" som trekker strøm på hengerfestet når du setter bilen i revers. Kall det gjerne en kortslutning. Derved vet ikke styringsenheten verken ut eller inn, og i tillegg til at rtggesensorer mv kolbles ut...varsles du med både lys og lyd. Burde være kurrant å rette opp, men vær ops på at feilsøkingen kan ta noe tid - det skal ikke mye til før moderne biler går bananas av slike problemer :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar