0

SUV eller sportsbil?

spurt 2016-09-21 12:30:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Er på jakt etter en sportsbil/ suv med gode kjøreegenskaper. Har en prisramme inntil ca. 900 000,-. Kan godt være en familieracer. Hva anbefaler du? Ønsker å begrense det økonomiske tapet så kjøper gjerne brukt. Har sett på bla. Audi R8, Porsche 911 og Porsche Macan.

Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-22 12:25:33 +0200

Tja...du får mye pent brukt BMW for den prisen...Da får du også en bil med et minimum av økonomisk tap, gitt at du velger en kurrant modell uten for mye jåleri som spoilere og skjørter og annet dilldall. F.ex en 335 i fra 2012 og oppover er en spennende bil, passe konservativ og diskret slik en BMW skal være, men absolutt potente ytelser uten de bakdelene som følger med de råere versjonene - de med "M" på. Om du vil ha ja takk, begge deler, altså både SUV og sportsbil, er X6 tingen. Noe spesielt design, men med den rette motoren er det en brutal bil, med bedre bruksegenskaper enn de du har sett på. Ville ellers lagt mer vekt på prøvekjøring enn tester mv....det er deg som skal føle deg hjemme i bilen. De bilene du har sett på, er unike på hver sin måte, f.ex Audi R8 kommer jo egentlig ikke helt til sin rett på norske krøtterstier :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar