0

jaguar xf , bra bil ? eller ?

spurt 2016-09-21 11:46:54 +0200

Synes Jaguar XF er en flott bil . Ser at det er mulig å få et fint eksmplar for under 300.000 . Har du noe å si om bilen ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-21 12:37:45 +0200

Heisann!

Dette har jeg sansen for! Det er noe eget og karismatisk over engelske biler som vanskelig lar seg forklare. Enten "skjønner" man det – eller så gjør man det ikke. Ikke i nærheten en gang.

Jeg mener i alle fall at dette et godt alternativ til BMW 5-serie, Audi A6 og Mercedes E-klasse. Ikke det at det er noe galt med de. Det er både pene, stort sett gode og kurante biler det. Men det går jo fort tolv på dusinet her - minst. Det gjør det ikke med en Jaguar XF.

Jeg sier ikke nødvendigvis med det at disse bilene er feilfrie. Det har vært gjentatte feil med kjørelys og innerbelysning.

Mange har opplevd å ikke få start. Det har vært en elektrisk feil med girvelgeren. Enten er den byttet, eller så må man belage seg på å gjøre det i nær framtid.

På en del biler har tanklokket gått i vranglås og lar seg ikke åpne. At det er noe dritt som skjer på et ubeleilig tidspunkt er vel unødvendig å si...

En del biler har også hatt bakaksel havari. Hør nøye etter ulyd og sjekk for lekkasjer ved prøvekjøring. Dette er jo som Mercedes og BMW en bakhjulstrekker.

Til tross for at bilen er nesten fem meter lang er ikke plassen så god som på de tyske konkurrentene. I baksetet må men sitte med bøyd hode om man er over 185 cm. høy. Den klerte heller ikke mer enn fire stjerner (av fem mulige) i EuroNCAPs kollisjonstest.

Selvfølgelig skal en slik rasekatt ha komplett servicehistorikk og god eierhistorikk. En ekstra sjekk av dekk, forstilling og bremser hører uansett med. Sammen med en nøye kontroll av at alle eklektiske funksjoner virker som de skal. Alt fra varmeseter til klimaanlegg.

Dette er den første Jaguaren etter at Ford solgte Jaguar til Tata om jeg ikke tar helt feil. Men den byr definitivt på tradisjonell engelsk premiumfølelse.

Det er vel verdt å bruke å litt tid, og penger også, på å lete opp riktig eksemplar. Gjør du det så skal jeg stille meg fremst i køen av gratulanter! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger