0

Familiebil med god plass

spurt 2016-09-21 10:59:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Vi har i dag 2 barn, ett som benytter bakovervendt bilstol og ett som ikke benytter stol. Snart er det to som benytter bilstol og da trenger vi mer plass enn vi i dag har i vår Kia Ceed. Har du noen tips til hvilke biler vi bør se på, som har plass til to stoler og ett barn i midten, samt vogner og bagasje? Setter stor pris på hjelp til å finne frem i denne jungelen:)

Lars

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-23 12:53:58 +0200

Skoda Superb er en av de ytterst få biler som oppfyller denne kravspesifikasjonen. Alternativet er n VW Caravelle med 5 evnt flere seter - mener den finnes i en 7-seter utgave så dere slipper utvidet førerkort. Jeg ville imidlertid gått for Superb, den har nok plass uten å bli for stor og tung. Det gir bedre totaløkonomi, det man alltid bør ha i bakhodet er at store biler som Caravelle er nettopp det: store. Det gir driftsutgifter deretter. Ellers er siste generasjon VW Sharan et alternativ, men den koster så mye at du får en svært godt ustyrt Superb for samme eller lavere pris.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger