0

Bør jeg kjøpe grand vitara?

spurt 2016-09-16 00:07:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg er på utkikk etter en bra 4hjulstrekker da jeg trenger ny bil. Har kjørt Alt fra Mitsubishi Pajero og L200 til toyota rav 4 osv det siste 5 årene så jeg har blitt frelst til høye 4hjulstrekkere. Nå vil jeg prøve nåe nytt og har falt for Grand vitara 2006 LTD 1,9 diesel som jeg synes både ser bra ut og er komfor og kjøre. Jeg lurer på om dette er en bra bil for meg og kjøpe da jeg er vant til 4hjulstrekker og go bakkeklaring. Er det noe spesielt feil jeg bør se etter på den? Har barn så jeg må helst ha en 5 seter, og har en ganske bratt og glatt vintervei opp til hjemmet så lurer på om denne type bil kan tilfredstille meg på samme måte som Mitsubishi pajero feks? Posetivt og negativt om bilen ? MvH Torje :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-17 19:47:55 +0200

Suzuki Grand Vitara skal være en grei bil, men vær ops på at det også er en konservativ bil. God utenfor veien, men kjøreegenskaper som en japaner. Motorer og girkasser av den gammelmodige sorten, dieselmotorene skal ha visse problemer, og spesielt mye krefter er det ikke i dem. Når det er sagt, prøvekjøring anbefales på det varmeste, om du ellers liker bilen er det gjennomgående god kvalitet. Dette er også biler som ofte er kjøpt og kjørt av den eldre garde, du kan finne gode eksemplarer med lav kjørelengde til en helt grei pris. Ingen populær bil...det er jo greit når du skal kjøpe :-)

Her er ellers noen tips fra Benny: http://broom.tv2.no/underholdning/bro...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar