0

Erfaring med Citroen?

spurt 2016-09-02 21:13:02 +0200

Seb gravatarbilde

Kjørekomfort og utseende er ikke noe å si på, men hvordan er bilen ellers? Med tanke på hvor ofte den av forskjellige grunner må på verksted? Til syvende og sist er det det man ikke ser som teller ved bilkjøp.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-05 12:24:39 +0200

Evig eies kun et dårlig rykte sies det. Det er vel noe i det. Jeg tro ikke en Citroen eller DS har vesentlig dårligere kvalitet enn biler som Ford, Opel eller andre konkurrenter.

Når det gjelder design så er dette helt i toppklasse i mine øyne.

Det som bekymrer meg mest ved kjøp av disse bilene er annenhånds verdien. Den er skremmende lav og bilene er tungsolgte.

Nå er det jo Bertel O. Steen AS som har overtatt importen. De satte sin aller beste man (Jan Pettersen - kanskje den beste og mest erfarne bil-mannen i hele Norge) på saken om å løfte merke i Norge.

Av årsaker jeg ikke kjenner til ble han fratatt denne sjansen nesten før han kom i gang. Veldig synd.

Han, om noen, kunne ha klart det mange har forsøkt før han. Nemlig å få Citroen opp dit de hører hjemme. Det hadde løst mye for både merket generelt og for oss som liker disse bilene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar