0

skifte girkasse ?

spurt 2016-08-29 13:02:38 +0200

audi a6 st.vogn 04 modell,kmst. 155000:lugger ,nykker ,hopper spesielt på lavt turtall ved akselerering, mest i oppoverbakker.grunnet slitasje før og etter oljeskift på girkassen.Hvor anbefaler du at jeg skal henvende meg ,her iNorge ,Sverige, priser, reparasjonstid, garanti....?

hilsen Einar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-31 12:46:24 +0200

Hei Einar Aller først: Har du sjekket at det ikke ligger noen feilkoder her? Elektronikken kan nemlig lage trøbbel her - så sjekk det aller først. Det er jo dumt å overhale girkassa om feilen ligger i en føler eller i noe elektronikk.

Ellers anbefaler jeg deg å ringe litt rundt for å høre. Det er nok vanskelig å gi noen pris før man åpner kassa og ser hva som faktisk er slitt / ødelagt. Men regn med at dette fort koster noen ti-tusen. Gjerne fra rundt 30.000 og oppover for en "vanlig" jobb.

Sverige har jeg ikke noe erfaring med, men det er trolig en god del billigere. Pass bare på at du får skikkelige og seriøse folk til å gjøre jobben. Det er verdt å betale litt ekstra for det og ikke bare gå etter pris. Da får du også garanti. Veldig ofte 2 år. Normal reparasjons tid er ca. uker.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-09-01 11:46:10 +0200

Sverige har lavee versktedspriser generelt og mange seriøse aktører som setter sin ære i å gjøre en god jobb, men husk endelig at du er pliktig til å stoppe på rød sone på vei hjem og betale norsk mva om regnina overstiger de 3 hhv 6 tusenlappene som er tollvesenets grense...

Å bruke et seriøst verksted med spisskompetanse på nettopp din girkasse lønner seg uansett om du får jobben gjort her eller der, Nå finnes det også små leverandører i Norge som har spesialsiert seg på automatkasser, en ringerunde kan være ofrnufrtig. Mhp Audii kan et komplet oljeskift - "flushing" - være en muillig løsning, ellers mener jeg det er et sil eller et filter i Audis tiptronic-kasser som bør rengjøres / skifts med jevne mellomrom. Hørt av en god venn som tok en titt inni girkassa når han så alikvel var i gang med en motorjobb....han var av den oppfatning at kassa fungerte langt bedre etter et komlett oljeskift. Men de som jobber med disse kassene skal ha oversikten over vanlige problemstillinger og eventuelle løsninger. Gitt rett kompetanse er det jo slett ingen umulighet å overhale en slik kasse, men det går fort vekk en del tid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar