0

Styling Passat 2004 modell.

spurt 2016-08-26 00:12:49 +0200

Hei!

Har vurdert og style min Passat 2004 modell. Har sett på litt forskjellige sider på internett og har funnet en side som heter magnatuning.com. Lurer på om du har noen kjennskap til denne siden? Er den verdt å bestille deler fra?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-29 10:38:12 +0200

Fremstår som om sjappa har sitt utspring i Romania. Normalt sett er det ikke noe poblem å kjppe ting og tang fra f.d østblokka,, i ditt sted ville jeg imidlertid også sett i retning av Litauen og / eller Polen, med tnake på å kjøpt en "pakke" med montering og lakkering.

En annen ting er at du bør prioritere hjuloppheng, bremser, støtdempere på en såvidt gammel bil. Har selv kjørt noen hundre tusen med en eldre versjon av Passat B5, en fantastisk brei bil på veien, men jeg brukte pengene på en god lakkeringsjobb og holde bilen i god teknisk stand. Smaken er jo som baken, mi subjektive oppfatning er at en eldre bil i god originalstand har mer ved seg enn biler som blir for overlessa med diverse jalla-utstyr. Sagt påe n annen måte: "styling" er som sminke, det er penest med et passende kompromiss.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger