Bør jeg være redd for framtidig rust?

spurt 2016-08-09 09:52:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Er en relativt fornøyd eier av En Subaru Legacy 2,5 sport premium, kjøpte den 2 år gammel og har hatt den i litt over 1 år. I forbindelse med 3års servicen fikk jeg meg et lite sjokk. Det ble oppdaget begynnene korrosjon i begge dørterskler på fordørene samt på bakluka. Dette skal utbedres på garanti, men min frykt er at bilen er en rullende rustfelle. 3 år er kort tid for at rusten skulle komme, og er dette da starten på et marerritt? Tenker da på historerier om Mercedes e klasse fra slutten av 90tallet og passater fra slutten 2000tallet. Er Subaru kjent for problemer med lakk? Jeg så for meg og ha denne bilen i lang tid, opp imot 10år da Subaru for meg synonymt med driftsikkerhet og kvalitet.

Jeg vurderer litt om jeg skal bytte in bilen og kjøpe meg noe annet og heller svelge det tapet som har vært for og sikkre meg mot frammtidige problemer. Er nå 2 år igjen av garantien og det er mulig og kjøpe noe annet som også er nyere for omtrent samme prisen. En annen vei ville vært en BMW som var et par år eldere. For oss var firehjusdrift, automat og plass det viktigste når vi valgte Legacyen.

Er det tiltak som vil kunne beskytte laken slik at vi problemet vil bli eliminert eller forminsket, slik som lakkbehandling og understellsbeskytelse?

Som du forstår er dette et dilema, da det blir et valg som må leves med i relativt lang tid. Håer du har et råd til meg så jeg blir lite gran klokkere.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett