0

Nybil og dekkstøy

spurt 2016-07-25 14:33:17 +0100

OyE gravatarbilde

Ser litt på nybil, og har prøvd både nye Tiguan og Passat samt CX5, men synes det er mye dekkstøy. Veiene her er solid piggslitt, så det virker som det er mange biler (spesielt SUV/stasjonsvogner) som sliter. Kjenner Dere noen biler testet på norske veier som er spesielt gode på dette området? Komfort er blitt viktigere etterhvert som åra går...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-25 14:48:59 +0100

Helt enig. Norsk asfalt er ikke bra med tanke på dekkstøy. Jeg har flere ganger testet biler inutlandet og blitt imponert over lavt støynivå og desto mer skuffet ved test har hjemme.

Både Mazda og VW er nok noen av de som sliter aller mest med dette. Mazda har til og med hatt folk fra fabrikken her i Norge for å teste, da det bare er nordmenn som klager på dette.

Det handler ikke bare om støyisolering men også om type dekk. Her går det an å be om andre, om du bestemmer deg for bil men synes den bråker for mye. Continental har noen som er veldig gode, men dyre - er min erfaring.

Nyere Volvo, og nye Ford Edge sammen med dyre merker som Audi, BMW og Mercedes er de som er best her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger