0

Landcruiser VX90 fra 90-tallet?

spurt 2016-07-25 14:19:16 +0100

Hei, Benny! Jeg har vært inne på tanken ved anskaffelse av en Landcruiser VX90 fra midten av 90-tallet. Jeg vet at dette er biler som er kjent for å være særdeles solide, men ettersom jeg har erfaring fra bilbransjen og vet hva diverse reperasjoner kan koste, så forholder jeg meg litt kritisk til biler av denne alderen. Spørsmålene mine er: I hvor stor grad har kilometerstand noe å si på disse bilene dersom servicer er fulgt opp og bilen ser hel og pen ut? Hvilket motor-alternativ er det beste valget på denne modellen? Mvh Jacob Frednes

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-25 14:41:52 +0100

Hei Jacob. Her vil jeg si så ny som mulig. Du kan vel knapt denne med noe annet enn dieselmotor her hjemme. D4-D motoren med intercooler er det beste valget etter min mening. De tidligere motorene kan ha problemer med topplokket, så sjekk nøye.

De er generelt veldig slitesterke og gode biler - men som du selv sier - ikke noe varer evig. Både turbohavari og automatkasse havari forekommer. Det samme gjør rust. Grundig sjekk før kjøp er et must.

Igjen - god servicehistorikk og få eiere er veldig viktig. De er dyre å reparere nå nok går føyka. A/C er heller ingen selvfølge på så gamle biler.

Link: http://www.tv2.no/a/2879983

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger