0

Mondeo eller Passat

spurt 2016-07-18 12:00:46 +0200

Hei skal kjøpe meg stasjonsvogn te familien. Sliter litt med å bestemme meg.. Har hørt det er mye småfeil med passat og at mondeoen er er bra alternativ? Tenkte en prisklasse mellom 150-200 k . Har du andre modeller å anbefale ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-20 13:21:38 +0200

Etter mer enn to tiår med VAG TDI er min erfaring at bilene er rene evighetsmaskiner. Mine biler har gjennomgående rullet 400-500.000 før de har funnet nye eiere...eller havna på skrapa pga kollisjon. Nå passer jeg vel på bilene selv i langt større grad enn gjennomsnittet, og er svært konservativ og nøye med service- og konrollintervaller for de tingene som må passes på.........i tillegg har jeg for vane å kjøre mine biler rett fra forhanlder til understellsbehandling. At jeg kjører lenger enn de fleste, har også sitt å si, har opp gjennom årene hatt både Passat og Golf, har funnet ut at Golf er stor nok for meg på eldre dager. Har venner med samme "historikk", og bank i bordet, alle har en god opplevelse av både VAG generelt og Passat spesielt. Ford kan man mene mye om, Mondeo skal være "bra", men det er jo en grunn til at det er svært få eldre Ford igjen. For mitt vedkommende har jeg gjennom venner med firmabil fått så mange negative tilbakemeldinger om både Ford og merkeforhandlernes serviceinnstilling at det aldri har vært aktuelt med Ford. Du kan ellers gjøre gode kjøp på både Passat av forrige generasjon og Skoda Superb i bruktmarkedet, og kvaliteten er fullt ut på høyde med Passat. Når det gjelder Passat, er TDI 110 hk en undervurdert bil: de fleste ser bilen som "undermotorisert", men det er tross alt en 1,9 liter TDI med plenty dreimoment. Denne bilen får du rimeligere en 140 hk TDI., her kan du gjøre et kupp, spesielt i disse dager der dieselangsten tar mange som bor i nærheten av norske "storbyer".

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar