0

Småbil: Valget mellom brukt BMW 1-serie, Audi A1 eller Volvo C30? Prislapp rundt 100.000 kroner.

spurt 2016-07-13 14:46:52 +0100

Hei Benny.

Småbil: Valget mellom brukt BMW 1-serie, Audi A1 eller Volvo C30? Prislapp rundt 100.000 kroner.

Eller mener du det er et annen bilmodell som passer bedre? Er for to personer, bruk rundt i by og til og fra hytta. Diesel eller bensin? Usikker da det er snakk om dette dieselforbudet...

Mvh Sondre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-14 02:13:30 +0100

Dette er jo tre biler med forskjellig karakter, der BMW 1-serie nok kan være det alternativet som trekker det lengste strået når det gjelder både opplevd kjøreglede og kvalitetsfølelse. En annen, undervurdert bil som er fantastisk på veien og virkelig gøy å kjøre, er VW New Beetle. Den er perfekt for to, en av de få biler der jeg faktisk har opplevd å kunne strekke ut mine lange bein i forsetene. Bakseteplassen er en annen historie, bagasjeplassen er begrenset, men ikke mye mindre enn en vanlig Golf. Når du slår ned bakseteryggene har du likevel plass nok til det du måtte ønske til hytteturen. Bilen har bøttevis av sjarm, men for all del: en karakter man kan like eller ikke like. Mange liker den IKKE...som BMW 1-serie kan man gjøre gode kjøp nettopp fordi det er en bil som lever litt i skyggen av mer populære konsernbrødre. BENSIN ELLER DIESEL? Mye bykjøring i det vi i Norge kaller "storbyer" kan tilsi bensin, det eneste vi er sikre på er imildertid at det SKAL koste å eie og bruke bil i Norge. I ditt sted ville jeg fokusert på å finne en bil i best mulig stand, prøvekjørt....og kjøpt etter hjertet....og heller brukt kollektivtranport de dagene dette abusrde "forbudet" eventuelt blir en realitet. Ellers er jo diesel kongen på haugen ved langkjøring, i byen vil forbruket uansett være lavere med diesel...men det du sparer kan bli spist opp av forhøyet bompengesats. Dog tror jeg at dette miljøpreiket bare er et påskudd for å dra opp avgiftene, i neste omgang trekkes bompengesatsen for bensinbiler opp....Ellers aer automatgir en god ting....ikke minst med små bensinmotorer med lite dreiemoment.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger