0

bilen bremser på venstre side i venstre sving

spurt 2016-07-05 15:11:23 +0200

Hei. Jeg har en passat stv 2003 modell, der bremsen på venstre siden kniper litt når jeg svinger til venstre, rister litt i rattet og løsner igjen når jeg kjører høyresving. Vises godt at det er bremsen da venstre felg har MYE mer bremsestøv på seg en høyre felg. merker det godt også hvis jeg skal stoppe etter venstre sving, da kjenner du bilen "stopper" når den har trillet ferdig hvis du forstår hva jeg mener. Har snakket med flere mekanikere om dette, men de skjønner ingenting. Kommer også en "hjullager lyd" fra venstre siden i venstre sving. Noen gode tips?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-06 15:01:32 +0200

Har ville jeg demontert, rengjort, sjekket nøye at alt beveger seg som det skal (særlig stemplene i kalipteren) smurt opp og satt det sammen igjen. Mye tyder på at det er noe her som henger litt.

Jeg gjorde akkurat det samme på en eldre VW Golf Cabriolet jeg har i våres. Det hadde satt seg fast under vinterlagringen. Ovennevnte løste alle problemer og nå funker alt fint som snus!

Høres kanskje ut som om hjullagret også bør sjekkes på bilen din. Slik for sikkerhets skyld. ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger