0

Familie på 6 med lange bein og alt for liten bagasjeplass

spurt 2016-07-05 14:54:51 +0200

Hei Benny Vi er en familie på 6 stk. Vi har 3 stk barn med lange bein og en som fremdeles sitter i barnesete. Vi kjører i dag en Nissan Qashqai +2, en bil vi er veldig godt fornøyd med, helt til vi skal på tur alle 6 (ingen som ikke sitter i barnesete har korte nok bein til å sitte bakerst), vi har i tillegg et stort problem bare vi f.eks skal en tur på badeland. Vi har ikke bagasjeplass! Vi drømmer nå om å kjøpe en annen bil med bedre plass. Hva tenker du at er et godt alternativ i 150.000-300.000 kr klassen ? Vi ønsker oss såpass romslig bagasjeplass at vi alle sammen kan dra på telttur med full oppakning til alle. Vi ønsker også en trygg bil, god kjørekomfort (ordentlige seter til alle), og ingen klassisk type "blåmandag bil". FInnes det egentlig noen der ute?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-05 18:52:19 +0200

Løste en gang i tiden en tilsvarende problemstilling vha bagasjeboks på taket :-) Men slik jeg forstår det, er det også de to siste setene i minste laget. Om ere skal ha en seriøst STOR bil, så jeg senest i dag en 7-seter versjon av VW Caravelle. Det er en god bil på alle måter, uten å være avskrekkende tung. Om dere først og fremst tenker "vanlig" størrelse, kan denne oversikten være nyttig: http://www.klikk.no/motor/bil/familie... Med et par pekefingre: verken Ford Focus eller Renault Scenic vinner noen pris for driftsikkerhet. Hyundai er også i denne klubben, det samme gjelder i noen grad eldre VW Sharan, som ikke er med på denne oversikten, men bla siste versjon skal ha blitt en god bil. Problemet for dere er jo at dere allerede har en relativt romslig bil, som for alle praktiske hensyn er tilnærmet like stor som flere av alternativene. Mitsibushi Outlander er jo en grei og pålitelig bil, reativt romslig, men ikke veldig mye større enn den bilen dere har. Skal dere ha en bil som holder mål ettersom barna vokser til - går fortere enn man tror - kan det være fornuftig å se på VW Caravelle. Vær uansett nøye med å sjekke historikk og bla hjuloppheng / bremser, og de 5-syldindrede motorene er klart det beste alternativet. Diesel er forøvrig uansett en god ting når bilen blir såvidt tungt lastet som når dere fyller opp med unger og bagasje :-)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-07-06 14:19:31 +0200

Veldig godt svar fra Norulf her. Jeg ser for mag at skal dere ha mer plass, så blir det VW Caravelle eller Toyota Hicace som blir mine forslag her. Ikke veldig spennende - men utrolig praktiske biler med tanke på nettopp plass.

Styr for all del unna biler som Chrysler Voyager, Pontiac TranSport, Renault Espace og eldre VW Sharan.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-07-06 14:37:33 +0200

Jeg vil slå et slag for VW Multivan. Dette er en mer fleksibel variant av Caravellen, med 6 seter (2+2+3) og gode justeringsmuligheter for maksimal utnyttelse av plassen. Dette er dog ganske dyre biler, og nyere modeller går gjerne for det dobbelte av deres budsjett. Men for rundt 300.000 skal en kunne få en fin 2006-ish modell. Ellers er svaret til Norulf veldig bra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger