0

Honda importør bytte

spurt 2016-06-30 17:04:09 +0100

Har registrert at dagens importør i Norge trekker seg og at ny importør må inn på markedet , Føler derfor stor usikkerhet rundt merket Honda om ikke den nye importøren gjør noen store "grep" føler også at bruktbilprisen over tid vil falle dramatisk? Som jeg sier jeg har ikke lyst til og "kjøpe melk som har gått ut på dato.." Da dette på sikt også handler om og kunne levere varen og ikke minst deler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-04 14:32:27 +0100

Ville nok sittet på gjerdet en stund ja.....og eventuelt valgt et annet merke for fremtiden. Det har skjedd før at bytte av importør faller uheldig ut. Spesielt ville jeg vært skeptisk når fabrikken selv trekker seg ut av markedet, for å prioritere "store markeder" som man uttrykker det. Man kan jo like gjerne si det som det er, salget i Norge er så lavt at man ikke gidder mer.....Det vil uansett ta så lang tid før en tredjepartsimportør er vel etablert, at det vil gå ut over både forhandlernettet og kunder. Rett nok er det en "lovbeskyttelse", men det hjelper så lite når du står der med et problem og den kjente "ingen" tar ansvar lenger. At det dreier seg om såvidt kompleks biler, med visse utfordringer mhp både krav til verkstedskompetanse og deleleveranser, tilsier at Honda vil være et dårlig valg for norske kunder fremover.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger